Wednesday

http://www.emocutez.com#17 Sembang 2011 by IniAnwarHadi




Kali ni AnwarHadi ada buat contest. So, tunggu apa lagi. Join lah. Untung2 dapat beli buku kat MPH =)


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

http://www.emocutez.comA Love Story by Aiman Azlan.

Okieh, this is the newest vlog from AimanAzlan. 
Really meaningful.
Seriously you guys have to watch this vlog till the end. 
=D


This is true story.
"I may not be the best story teller out there but I hope this story will inspire you as it has inspired me"- Aiman Azlan-


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Tuesday

http://www.emocutez.comAnwarHadi & MatLuthfi :))

Takdak kata-kata aluan, terus ke isi utama naa.. (KETERUJAAN)
 Saya nak tanya, sapa tak kenal ANWARHADI dan jugak sahabat seangkatan dengannya, MATLUTHFI?
 I MET THEM!! 
YEAH, IT'S TRUE.. :))



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
IniAnwarHadi ^__^

sign matluthfi macam tulang ikan :D
Lepas jalan beberapa langkah..
Tuudiaaa... dia maai dahhh..

MATLUTHFI IN DA HOUSE :))
Anwarhadi smart berbaju kemeja. Matluthfi sempoi pakai tshirt youth tv dengan seluaq askar. :))


p/s: gambar sebelum ni diremovekan untuk menjaga kesejahteraan insan sejagat =p


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Friday

http://www.emocutez.com#wordless::THINGS END.

SIX words that give a lot of meaning to ME.
Okieh.
Full stop.
Bubye.


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

http://www.emocutez.comrokok dan kopiah by MATLUTHFI



WELL DONE BRO :D



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Tuesday

http://www.emocutez.comWALAUPUN TAK MENANG KAU TETAP PUJAAN HATI. ^_^

 hai readers =)

sapa tengok AIM18 aritu? (dah basi la wei..cerita lama =p)
SAYA~!!! TAK tengok pun.. hehe.
bukannya nak post apa pun haa..
JUST NAK CAKAP CONGRATS KAT DEVOTEES SEBAB TERSENARAI DALAM TOP 5 LAGU NASYID TERBAIK ~ 
WALAUPUN TAK MENANG KAU TETAP PUJAAN HATIKU  ^_^
WALAUPUN TAK MENANG BAGI AKU DEVOTEES MENANG JUGAK! ~overnya dia.
SMART ^^
AKU TETAP SOKONG DEVOTEES.. 
AYUH KAWAN KAWAN  LIKE FAN PAGE DEVOTEES =)
Bagi sesapa yang nak kenal ngn devotees sila scroll down ke bawah lagi.
Harini terlebih rajin pulak nak kenalkan orang..
OK OK. 
KITA MULAKAN DENGAN PUJAAN HATIKU YANG PERTAMA. 
AKH HALIM =) 
Dia sangat berbakat ok. nak suruh buat lagu? tulis lirik? buat kulit album? menyanyi apatah lagi. hEhE. promot pulak =p Muda muda lagi dah ada company sendiri. wah wah. memang masyukk la kan. Akh Halim student final year automotive engine kat UIA. Kalau nak tau lebih lanjut boleh follow blog dia. KLIK SINI =)

PUJAAN HATIKU YANG KEDUA..
Ni pujaan hati NANA sebnarnya =p
AKH ADI


SETERUSNYA..


AKH MUHAMMAD =)


LAST BUT NOT LEAST,


AKH SHAUQI ^__^


OK cukup cukup, hehe.


MARI SOKONG INDUSTRI NASYEED TANAH AIR =)


LOVE.


NOTAKAKITANGAN:SAYACURIGAMBARDEKATFBDEVOTEES.


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Thursday

http://www.emocutez.comBersama Encik Mimpi

Kali ni tuan punya belog nak promot ENCIK MIMPI.
Maybe ada yang dah tau. Tapi bagi yang tak tau lagi..
DENGAN SEGALA HORMATNYA..SAYA NAK PERKENALKAN ENCIK MIMPI..

=)


Aku suka lagu ni sebab maksud dia buat aku senyum walaupun time serabut kepala. ~soothing
GOOD JOB la ENCIK MIMPI. ^^
Suara pun boleh tahan. =p
Time rakam lagu ni, ENCIK MIMPI tak sihat. Tapi suara mantain ja.
=D

Ada belambak lagi cover lagu by ENCIK MIMPI ni kat youtube.
Lepas ni boleh la tengok tengok. =)
Ada yang merapu rapu tu, aku tau dia just nak hiburkan hati orang.
Dont take it too serious. 
haisy, apasal aku pro-ENCIK MIMPI pulak ni? 
bukan bukan, aku just cakap benda yang betul. 
Cubalah bersangka baik dengan apa yang orang buat. Macam tu barulah dunia ni aman. Tak gitu? =)

Ok guys, report sedang menanti. 

TAKE CARE ^______^

NOTAKAKI:: ADA BUDAK TU BERANGAN NAK JADI CIK DREAM. LOL (sapa makan garam dia la rasa masin ok) =p


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

http://www.emocutez.comsuperduper excited

Uissyyy tajuk entry, bukan main lagik! 
 OK OK.. TENGOK SINI ORANG KAMPUNG.. 
.
.
.
SILA SCROLL DOWN LAGI. YE.. (saja nak suruh jari jemari tu menari sikit ) 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
YEAY! SAYA ADA T-SHIRT MACAM AIMANAZLAN =P 
Mesti hampa hampa semua cakap dalam hati..
"eleh..benda ni ja pun, apa hal la super duper excited. plus penat jari jemari aku scroll down ke bawah. ingatkan hapa..nyampah den. =p "
(aku sekadar berjenaka, tp mana tau kalau betui kan) hihi.

Aku last person yang beli baju ni. 
Nasib sempat beli. Dah nama pun last, I've no choice.
Pikir 2 3 kali jugak time nak order ni haa.
SAIZ S je tinggal. 
err..haha. aku try untuk kuruskan diri. wahwah. overnya kamu!
Lepas dapat tadi terus try.
MUAT OK!  LOL
 (maybe sebab saiz baju tu sendiri tak macam saiz normal).

Actually, dah sampai 17 OCT haritu.
Dah lama kan? Isy Isy, Teruk betul. 
 Aiman cakap dapat lewat sikit sebab adiknya busy untuk mengepos shirt tu. Sebab tu tak pegi check.
Tak kisah la. Janji saya dah dapat baju tu ~ NGEE  :)

Itu saja nak di coretan kali ni. 

Semoga bertemu lagi..

TAKECARE ^___^


*shh..please stop smiling!!*



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Monday

http://www.emocutez.comrant on lagu cinta by Matluthfi

tuudiaa.. dia maii dah dgn vid baru :D


matluthfi, terbaik ^^.


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Thursday

http://www.emocutez.com"Incomplete" by Aiman Azlan (v2.0)

Lagi dari aimanazlan :D



really nice.


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Wednesday

http://www.emocutez.comAn Amazing Love Story


Once there was a boy who loved a girl very much. The girl’s father however didn’t like the boy. The boy wanted to write a love letter to the girl but he was sure that the girl’s father would read it first.
Nevertheless, he wrote this letter:

“This great love I said I have for you
Is gone and I find my dislikes for you
Increase every day, when I see you
I don’t even like the way you look,
The one thing I want to do is to
Look another way. I never wanted to
Marry. Our last conversation
Was very dull and in no way
Has made me anxious to see you again.
You think only of yourself.
If we were married I know that I’d find
Life very difficult nor would I find
Pleasure in living with you. I’ve heart
To give, but it is not a heart
I want to give you, No one is more
Demanding or selfish than you and less
Able to care for me and helpful to me
I sincerely want you to understand that
I speak the truth. You will do me a favor
I f you consider to put this to an end. Do not cry
To answer this. Your letter are full of
Things that do not interest me.
True concern for me. Goodbye! Believe me
I don’t care for you. Please don’t think
I am still yours”

The girl’s father read the letter, was very happy and gave it to his daughter. His daughter read the letter and was very happy too.

“CAN YOU ANSWER WHY SHE WAS HAPPY?”

Credit to: Miss Chin Mong Rie. (I think she already madam right now). Hee. I got this during English class at KMPK.  It was last year.
I miss matrix life so much~ <3
:D



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Tuesday

http://www.emocutez.com"Aduh! Jiwa Kacau..." (Teaser #2)



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Monday

http://www.emocutez.com#wordless :: Runaway - Bruno Mars


footnote::misssomeone.isk.


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Saturday

http://www.emocutez.comCEPATNYA MASA BERLALU =.=

Rasa macam baru ja start cuti aritu.

23oct2011 :: Tunggu bus punya lama kat pudu. kat tiket tulis pukul 10.45pm.
Aku punya semangat mai awai.
(sebelum tu, teman paksu pi tengok bola kat restoran tupai tupai) =)
setengah jam lepas pukul 10.45pm bus tak sampai sampai lagi..
huii..aku memang agak nak berasap dah time tu. Plus kesian kat paksu aku tu haa,, esok paginya dia keja.
Nak suruh dia balik pun, aku tengok kiri kanan, xdak sorang pun pmpuan. Takut jugak.
Sebelah kiri ada bro india, nak balik for deepavali agaknya *dia pun muka stress abeh..maybe mak dia dok bising capati tak uli lagi* 
Sebelah kanan pulak, paksu aku. yang asyik dok main game.*dengan gaya bosan abeh. aku tau* haha.
Harapan tinggai harapan, bus yang dok terjengui masuk ke pudu  tu bukan bus aku!
nak tau bus mai pukui berapa?
dekat pukul 11.55pm baru terjengoi kepala bas tu. =.=
sejam lebih oii aku tunggu dengan sedikit saja tahap kesabarannya..
ehh..tapi.. num plat xsama la pulak. num kat blakang tu saja yg sama. 
"maybe kak kat kaunter tu mengantuk kot, silap tulis ni". aku cakap sorang2, tu nak bagi sedap ati sendiri la tu. hee
then, pi tny kat mamat jaga bus tu, dia dengan yakinnya "haa...betoi la ni bus pi sp. haa..nek kaih.. (cepat)"
ok ok. aku dah sengeh. nek la..
bila bus dah keluar dr pudu tu, paksu aku call..
dia ckp bus aku baru sampai!! 
 Num plat bus ayng baru sampai tu memang sama dgn apa yg kak tu tulis td. 
naaahhh..
nak buat camna?! 
aku dah naik, bus pun dah jalan, lagipun tmpat nak pi sama ja~kedah.
cuba relaxkan diri~padahai takut jugak..haha. kena driver tu halau aku, xpasai ja.
memang aku dok doa dalam ati la, jangan la sampai aku kena turun.haha.takut oi.dah la tengah malam. nak cari pasai la tu..
sampai kat duta, depa baru collect tiket. dengan muka tak bersalah, aku bagi ja n buat2 tidoq lpas tu *padahai dok tengah ketaq lutut*
pastu alhamdulillah la.. bus tu selamat sampai kat gurun. ^^

tu al kisah seminggu yang lepas!! ^.^

esok ni dah nak kena balik...
cuti kali ni memang sangat bermanfaat. 
siapkan suma assignment! wah..haha
*sampai terguling2 buat ok*
malasnya la nak balik kolej. hukhuk.
bahagia yang xdapat diucap bila ada kat umah. hehe.
cik zarith know me better, kenapa skrg aku sangat suka ada kat umah. 
ok ok. jangan nak bukak hikayat agung yang lebih lebih kat sini. hehe.

oh yeah..barang xpack lagi utk balik esok. MALAS =.=
tunggu kemas dalam mimpi. =p

ok ok. yang tu ja nak story mory malam ni. 

eh.. wait.. nak promote la sikit. haha.

Mentang2 baru beli kamus elektronik besta (tuudiaa..tulis penuh.. skema abeh!)
Nak tgok x?? haa.. TAKMAU ?
Nak tunjuk jugak =p



Poyo ja kan sampai nak tunjuk benda alah ni. hehe. 
Setakat ni macam best guna. aku tak payah dah nak hangkut kamus oxford pi kelas selalu dah lepas ni~ berat!! heee
Yang model ni ada banyak bahasa. main nya malay-english-arab-mandarin tapi ada berbelas lagi bahasa lain.
Aku pun tak explore abes lagi..
Haa..tunggu apa lagi..pakat beli naah.. tak payah bawak kamus tebal pi kelas dah pasni =p

Sekian.

Take care.  =)

p/s: trimas utk paksu aku yg sanggup tunggu anak sedara dia ni sampai nek bus :D




THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Monday

http://www.emocutez.com"Aduh, Jiwa Kacau..." (Teaser)


@-------> ayat last paling sweet..
 "after that, the only thing that I want is a wife" :D

credit to: AimanAzlan


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Saturday

http://www.emocutez.com(Cover by Halim) For The Rest of My Life | Maher Zain

kenapa baru tau halim nyanyi lagu ni? haha. da laamaa kot ada. pity me. :p




hehe.suka.suka. :)

p/s:  AmirahRamli, saya tgh menunngu gerangan siapakah yg akan menyanyikan lagu ini utk diriku~ngehehe :p


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Thursday

http://www.emocutez.com# WORDLESS #




THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Wednesday

http://www.emocutez.comTake Five! - Marriage Proposal

nice video. suka. :) hehe.




THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Sunday

http://www.emocutez.comA LOVE POEM

This is a love poem as clear as it can be
They say a man can't express love easily
Well that is true, but that can't stop me
The "cool" guy in me is my biggest enemy

My heart is talking but you can't listen
I'd be cruel and a fool to keep it hidden
And if my tongue can't do justice then
Just let all the talking be given to the pen

But apologies from me if you can't see
Whether my words here are reality
My heart speaks begging for a listener
To bad that the world speaks louder

Can you hear me love? Can you hear me now?
This world is too loud it drowns this vow
But the night is silent and the moon is shining
I could not have asked for a better timing

[Pause for effect]

You cook for me even though I didn't ask you too
I took my time to taste your love in every parcel I chew
I'd do the same but my cooking is nothing like my love for you
I still remember when I held your hand on our wedding day
Tears fell from my eyes and there's something that I wanted to say
That this hand of mine had been craving of such a touch so tender
As if my veins meet with yours and our blood flows swiftly together
All the birthdays, Valentine's Days, and anniversaries went by unnoticed
I don't need a specific day for me to tell you what or how my love is

Oh my God, I am now out of words, out of lines, out of rhymes
Not because there's nothing more to write but no more words I can find
Is it because there's too much love in me to express in words?
Or is it because there's more of you to love that I haven't discovered?

----------

credit to : AimanAzlan

notakaki::ada ke org nak buat poem cmni kat saya ye? ^___^ haha. jz kidding. :)


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Saturday

http://www.emocutez.comPERINGATAN UNTUK DIRIku ^^

BUKAN SAJA-SAJA Allah meletakkan anda dalam BIDANG itu..

BUKAN SAJA-SAJA Allah mengurniakan anda KEPAKARAN itu..

BUKAN SAJA-SAJA Allah memasukkan KELEMAHAN itu..

BUKAN SAJA-SAJA Allah memberikan UJIAN sebegitu
..
BUKAN SAJA-SAJA Allah membiarkan anda mengemudi dalam KEADAAN sebegitu..

MELAINKAN Allah tahu anda akan memberikan sesuatu dalam bidang itu..

MELAINKAN Allah tahu anda bakal membiakkan ilmu-ilmu itu..

MELAINKAN Allah akan temukan anda dengan insan-insan ikhlas membantu..

MELAINKAN Allah mahu menguatkanmu..

MELAINKAN Allah mahu anda tahu betapa tingginya kasih sayangNya padamu..

Masihkah lagi tidak bersyukur?






credit to : Heliza Helmi

P/S:BE STRONG GURL :)


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Thursday

http://www.emocutez.comLOVE JUST THE WAY YOU ARE, MUSLIMAH


Damn, I miss it...The time when you looked so beautiful,When, the cover you wear was long enough,When, your words were carefully spoken,When, your dress was so modest,While in the real arena you were such a ferocious lioness, a real mujahidah,
I love that time, I love you just the way you are.
Damn, I miss it...When you are not trying to look beautiful, you are,When you quickly put your cover down when the winds blew it hard,When you take another route just to avoid the opposite group,I miss to see that calm sweet face,I miss it when your face saddened by the reminders of God,
And I love you just the way you are.
Damn, I miss it...When I tried to steal a look at your face,I see tears rolling out with your hands up, praying,When you deviate the gorgeous grey eyes away the moment yours met mine,When you take no single glance at me when we pass by each other,I love the way you talk to me, such composure and grace,I love when your heart was so fragile to the Holy Words,
I love that time, I love you just the way you are.
But now, I don't know what I am feeling,The love is starting to fade, or what?Jealous? Dissapointment? Hope?I don't know...
It hurts me a lot, it's silently killing me inside.
Every single time I saw you in that apparel,Every single time I saw you mingle freely without boundaries with the opposites,Every single moment I saw that words coming from your precious lips,Please, this is not the girl who I'd known before,
But still, remnants of my love are still there, I'm sure!
I really want you to be my company in this perilous journey,I really want you to be at my side, sharing love and care,I really want you to be the mother of my children,I really want you to be my guidance to His Love,
Even death cannot do us apart, because we will reunited in God's Glorious Gardens.



But girl, please! I really love you just the way you are at that time,The time when you looked so beautiful,When I saw you at that time,There's not a thing that I would change,Cause' you are amazing, just the way you are,
The way of a Muslimah.





THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Wednesday

http://www.emocutez.comSETELAH SEKIAN LAMA..


hai, hai dan hai..

heheh. :) :D <sebab dah lama tak on9 so, saya kasi senyum manis macam gula kat u all> hehe..


dah mcm chipsmore je pun tuan pny blog neh..
kejap ada..kejap hilang.. then lama sikit.. dtg balik..
bukan apa.. kadang kadang xdapat nak duga mood ni..
time raajin nak on9 punya la semangat update blog sampai org menyampah nak tengok. ~~hee
tambah kat tempat baru pulak skrg. Lagi la mood tu xmenentu.hihi. :p
harini baru dpt tau dah bley guna wifi kat kolej. ~actually da lama, tp tuan blog ni xtau! haha
asyik on9 kat fakulti je lah. ~kesian btol la..
thanks to clarisha, sbb bagitau tadi. *smile*
kalau tak sampai kesudah lah xtau.
uhuhuhu...

sebenar benar dan benarnya.. tuan blog ni tengah mengalami krisis. heheh
krisis apa ya?? hihiihi
krisis tak yakin dengan kemampuan diri nak study kos yang saya xpernah terbayang aakan study!!
I've tried my best to keep everything running smoothly..
sometimes ok je.. 
kadang tu pulak bila masuk kelas yang boleh buat rasa down..memang down giler lahh..
nak nangis rasanya ( memang da nangis pun~~lalala)

Ya Allah.. kuatkanlah iman hambamu ini untuk menempuh ujian dan dugaan dariMu.

Dear readers, 
Doakan saya kuat n cepat dapat sesuaikan diri dengan apa yang saya ada sekarang.

Infinite thanks utk mereka mereka yang buat saya ketawa dan tersenyum bila tengah xda mood.

SAYA SAYANG KAMU SEMUA

: )







THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Tuesday

http://www.emocutez.comIM BBAACCCCKK !!!!

Dear readers ..
Apa khabar?? :D

hopefully korang suma sihat sihat n hepi..
lama gler tak update blog. 

RINDU gler..


ni haa..nak taip pun dah macam kaku semacam.. lama tak on9..
sepanjang ramadhan aritu, busy yang teramat...
mengalahkan ibu anak sembilan ja.. hahah.. =p

mana taknya.. kerja balik petang.. mlm lpas trawih mata dah tak boley nak bukak.. kepala ingat kat katil je.. telinga asyik dengar bantal memanggil manggil.. :)

lepas tu pulak.. dah nak dekat raya..

buat kuih raya segala,, kemas kemas umah..

^______^

tup tup dah raya..

Sedar tak sedar arini dah masuk syawal yang ke sembilan..

raya tahun ni agak serabut.. heheh.. sebabnya nak dekat ngn tarikh daftar u.

mana nak kemas barang lagi.. siap borang sumanya...

baru tahu mcm mana serabut nak uruskan benda alam nieh.


ALHAMDULILLAH,, dapat jugak on9 dgn tenang malam ni.. 

=p

InsyaAllah, esok, saya jadi mahasiswa U**. ngee :p

hopefully everything will be fine tomorrow..

^_____________________^

InsyaAllah, nanti saya update lagi.

selamat malam semua.

sleep tight.



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Saturday

http://www.emocutez.comORANG GAGAH


Daripada Abu Hurairah r.a., Nabi SAW bersabda yang bermaksud:

 "Bukanlah orang gagah itu, orang yang kuat bertinju. Akan tetaapi orang yang gagah adalah orang  yang dapat mengawal diri ketika marah."
(Riwayat al-Bukhari dan Muslim)


Credit to 101 Rekreasi Hati.. buat diriku yang mudah lupa by Dr. Zahazan Mohamed & Nik Wafdi Nik Jaafar


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

http://www.emocutez.comKEPUTUSAN KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYAN





jeng.....jeng..jeng..... hehehe


Setiap dari kami dah sepakat nak pilih sorang dua pemenang. =)

korang boleh semak URL masing2..

Pemilihan dibuat berdasarkan cabutan bertuah..

Tiada unsur pilih kasih sayang or whatsoever..


so, here...

DIYAN

1) http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/kami-nak-dwet-raya-dan-kad-raya-dari.html

110) http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/kami-nak-dwet-raya-dan-kad-raya-dari.html

Bagi tuan URL yang tersenarai, sila hantar butiran2 diri..
nama penuh dan juga alamat ke fb saya  asap ! hehe

lagi cepat bagi alamat, lagi cepat dapat dwet n kad raya =p


 ^_^

Tahniah diucapkan kepada insan insan terpilih.=)
yang kurang bernasib baik, boleh cuba lagi next time.
mana tau, nanti Diyan buat GA lagi gempak kan.
Thanks sudi join GA ni. 


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Friday

http://www.emocutez.comUPDATED PERHATIAN PESERTA GA DIYAN



harap bersabar menunggu.. ada sedikit masalah teknikal..

^_________^



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

http://www.emocutez.comPERHATIAN PESERTA GA DIYAN !!!!!

ASSALAMUALAIKUM..

Result GA kami nak dwet raya dan kad raya  dari dyan akan diketahui malam ni.
Harap bersabar menunggu ye ^_^



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Monday

http://www.emocutez.comIF I WAS THERE



apa khabar readers sekalian??
harap korang sihat..

Tengah2 keja tadi, tiba2 handset tergedik2 memvibratekan dirinya~ngee
* 1 message received*

Ingatkan cik Didi sebab pagi tadi ada reply message dia. Rupanya sayang saya sorang lagi (banyaknya sayang saya ye? ) hee~~ Cik Meeya..

Doctor lupe pesan makan ubt gastric. Nak pengsan dah ni.

Alamak!! ni yang buat aku tak sedap nak duduk ni. Sungguh haih, aku risau betoi kalau Cik Meeya ni sakit. Walaupun kenai dia 2 tahun ja kat matrix tu, tapi aku dah kenai sangat dah dengan segala symptom2 penyakit dia (bajet macam doc je pun) ngeh3.. Tapi betoi la, kalau tengok muka tak bermaya tu, mesti kalau tak bukan asthma, mesti gastric. tak pun pening kepala. Pernah kot sampai pengsan. Kalau kat matrix dulu boleh la tolong tengok2 kan.. Sekarang da jauh.. Tak bleh nak jumpa selalu. Rindunya ^^.. 
Hmm.. tak senang duduk ni. Dah call tadi, tapi tak bleh nak jawab sbb dia kat dlm lab pulak. 
Harapnya tak ada apa2. Dah la puasa arini kan. Tak sempat lagi nak sembang dengan dia. Ada kelas pulak kan. Hopefully takda apa apa. Saya sayang dia :)

Ya Allah, Kau Lindungi dan Kau Berikan lah Kekuatan kepada NUR DHAMEERA AZIZ.
Sesungguhnya saya sayangkan dia. ^_^

p/s: meeya, cepat sembuh ye.. =)


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

Saturday

http://www.emocutez.comTARAWIH PLUS BACKGROUND MERCUN




Alhamdulillah, bertemu lagi kita kali ni..  ^^
Kali ni nak berleter banyak lah.
Rasanya dah lama tak berleter panjang.
Entry sebelum ni pun banyak join GA.. ngeh3..
Nak dijadikan cerita, time solat tarawih semalam...
Baru rakaat pertama ni... 
Tiba tiba...

Bbannngg..bBangg...Bbbaaannnngg!!!!!!!...

Korang konfius eh tu bunyi apa?? hehehe. tu bunyi mercun sayang2 sekalian.. 
Tokojut gilo.. kuat nak mampus.. 
Yalah kan.. nama pun mercun,.. 
Takkan nak bunyi slow macam bunyi kentut kan. tak masuk akal la pulak.  ^^
Orang muda macam saya ni pun terkejut, 
Cuba korang bayangkan makcik, pakcik, nenek juga tok wan yang lain..
Macammana perasaan mereka??
For sure heart beat rate bukan lagi 0.8 persec time tuh.
Muka boley la cover cool kan...
Dalam ati tue rasa macam nak sumpah seranah..
Aduhai kalian2 yang asyik bermain mercun tu.. nak main pun pegi la main jauh2..
Pandai pulak cari port kat masjid... 
Kalau sekali dua bunyi tu xpa jugak.. ni sepanjang dok berjemaah tu dok dengar bunyi sakan.
Berapi jugak kat dalam ati neh..

JANGAN SAMPAI IMAM KAT MASJID TU KELUAR DENGAN GAYA CAM GINI



Haa... nanti tak pasal ada yang kena denda duduk semalaman kat kubur ~~ngehehe
Better tak payah la main mercun tu..
Kot ye pun nak main tunggu laa nak dekat2 raya..
Walaupun saya ni bukan la spesies yang suka main mercun.. apatah lagi nak dengar bunyi..
Tapi, faham la perasaan setengah2 orang yang kononnya  xdak feel nak raya kalau tak main mercun.. hehehe ^_^

Different people have different view.
 Accept differences kata mat luthfi.. ^.^

Tapi, sebetternya tak payah main la.. nanti habis putus jari jemari korang.. tak ke naya..
Jangan campakkan diri kamu ke dalam kebinasaan wahai kalian yang disayangi ;)
Cukup berhemah teguran yang diberikan ni. XD




SALAM SAYANG =)




THANKS.HAVE A NICE DAY. =)