Thursday

http://www.emocutez.comsuperduper excited

Uissyyy tajuk entry, bukan main lagik! 
 OK OK.. TENGOK SINI ORANG KAMPUNG.. 
.
.
.
SILA SCROLL DOWN LAGI. YE.. (saja nak suruh jari jemari tu menari sikit ) 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
YEAY! SAYA ADA T-SHIRT MACAM AIMANAZLAN =P 
Mesti hampa hampa semua cakap dalam hati..
"eleh..benda ni ja pun, apa hal la super duper excited. plus penat jari jemari aku scroll down ke bawah. ingatkan hapa..nyampah den. =p "
(aku sekadar berjenaka, tp mana tau kalau betui kan) hihi.

Aku last person yang beli baju ni. 
Nasib sempat beli. Dah nama pun last, I've no choice.
Pikir 2 3 kali jugak time nak order ni haa.
SAIZ S je tinggal. 
err..haha. aku try untuk kuruskan diri. wahwah. overnya kamu!
Lepas dapat tadi terus try.
MUAT OK!  LOL
 (maybe sebab saiz baju tu sendiri tak macam saiz normal).

Actually, dah sampai 17 OCT haritu.
Dah lama kan? Isy Isy, Teruk betul. 
 Aiman cakap dapat lewat sikit sebab adiknya busy untuk mengepos shirt tu. Sebab tu tak pegi check.
Tak kisah la. Janji saya dah dapat baju tu ~ NGEE  :)

Itu saja nak di coretan kali ni. 

Semoga bertemu lagi..

TAKECARE ^___^


*shh..please stop smiling!!*



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

5 osem people menaip:

aiENn cHAm said...

YEY!
kite pon nk tumpang excited,hee
baju baruu tuh ;)

just call me sofia said...

alamak, xde butg like lak kat cni! haha

zafirahtajudin :D said...

@aienncham
yeay! tenkiu. hehe. ^^

@junpia : ada ok! cuba cari betul2. =p

bLaCk pEarL said...

the t-shirt nice, simple, stylo n the words give meaning to the people who wear n see it. :)

zafirahtajudin :D said...

cik blackpearl: saya rasa macam nak pakai 24/7. LOL