Saturday

http://www.emocutez.comKEPUTUSAN KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYAN





jeng.....jeng..jeng..... hehehe


Setiap dari kami dah sepakat nak pilih sorang dua pemenang. =)

korang boleh semak URL masing2..

Pemilihan dibuat berdasarkan cabutan bertuah..

Tiada unsur pilih kasih sayang or whatsoever..


so, here...

DIYAN

1) http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/kami-nak-dwet-raya-dan-kad-raya-dari.html

110) http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/kami-nak-dwet-raya-dan-kad-raya-dari.html

Bagi tuan URL yang tersenarai, sila hantar butiran2 diri..
nama penuh dan juga alamat ke fb saya  asap ! hehe

lagi cepat bagi alamat, lagi cepat dapat dwet n kad raya =p


 ^_^

Tahniah diucapkan kepada insan insan terpilih.=)
yang kurang bernasib baik, boleh cuba lagi next time.
mana tau, nanti Diyan buat GA lagi gempak kan.
Thanks sudi join GA ni. 


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

9 osem people menaip:

^^eKaTiKaH^^ said...

tahniah kepade yg menang... :)

Panggil aku Han said...

baru perasan bila tgk dekat statistik blog :)

Alhamdulillah Han terpilih..thanks diyan :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

wuu..wuu..sdeynya xpat dwet raya..

zafirahtajudin :D said...

~bUih-bUih ciNta~ : jangan sedih sedih. next time maybe ur luck pulak :)

@izY@N said...

alhamdulillah...ira plilih saya... mekasih mekasih..suke2..hehe

@izY@N said...

akak nak send full name n adress kat fb diyan :)

zafirahtajudin :D said...

@izY@N

boleh je akak :)

einz miszmessy said...

waaaaa....nages guling2....hahaha...k neway congrates kat yg bertuaah uh~

miezah said...

sdhnya xmenang ..
congrates pd yg menang .. :(