Monday

http://www.emocutez.comIF I WAS THERE



apa khabar readers sekalian??
harap korang sihat..

Tengah2 keja tadi, tiba2 handset tergedik2 memvibratekan dirinya~ngee
* 1 message received*

Ingatkan cik Didi sebab pagi tadi ada reply message dia. Rupanya sayang saya sorang lagi (banyaknya sayang saya ye? ) hee~~ Cik Meeya..

Doctor lupe pesan makan ubt gastric. Nak pengsan dah ni.

Alamak!! ni yang buat aku tak sedap nak duduk ni. Sungguh haih, aku risau betoi kalau Cik Meeya ni sakit. Walaupun kenai dia 2 tahun ja kat matrix tu, tapi aku dah kenai sangat dah dengan segala symptom2 penyakit dia (bajet macam doc je pun) ngeh3.. Tapi betoi la, kalau tengok muka tak bermaya tu, mesti kalau tak bukan asthma, mesti gastric. tak pun pening kepala. Pernah kot sampai pengsan. Kalau kat matrix dulu boleh la tolong tengok2 kan.. Sekarang da jauh.. Tak bleh nak jumpa selalu. Rindunya ^^.. 
Hmm.. tak senang duduk ni. Dah call tadi, tapi tak bleh nak jawab sbb dia kat dlm lab pulak. 
Harapnya tak ada apa2. Dah la puasa arini kan. Tak sempat lagi nak sembang dengan dia. Ada kelas pulak kan. Hopefully takda apa apa. Saya sayang dia :)

Ya Allah, Kau Lindungi dan Kau Berikan lah Kekuatan kepada NUR DHAMEERA AZIZ.
Sesungguhnya saya sayangkan dia. ^_^

p/s: meeya, cepat sembuh ye.. =)


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

3 osem people menaip:

oli-go said...

akak doakan meeya cepat sembuh =)

#Giveaway: AKU BELI KE TAK????????

Cik Aish said...

Jom join segmen ni :
KAD RAYA DARI GUA UNTUK LU!

zafirahtajudin :D said...

oli-go : thanks akak.

Cik Aish : InsyaAllah, ada masa sy join ye