Saturday

http://www.emocutez.comTARAWIH PLUS BACKGROUND MERCUN




Alhamdulillah, bertemu lagi kita kali ni..  ^^
Kali ni nak berleter banyak lah.
Rasanya dah lama tak berleter panjang.
Entry sebelum ni pun banyak join GA.. ngeh3..
Nak dijadikan cerita, time solat tarawih semalam...
Baru rakaat pertama ni... 
Tiba tiba...

Bbannngg..bBangg...Bbbaaannnngg!!!!!!!...

Korang konfius eh tu bunyi apa?? hehehe. tu bunyi mercun sayang2 sekalian.. 
Tokojut gilo.. kuat nak mampus.. 
Yalah kan.. nama pun mercun,.. 
Takkan nak bunyi slow macam bunyi kentut kan. tak masuk akal la pulak.  ^^
Orang muda macam saya ni pun terkejut, 
Cuba korang bayangkan makcik, pakcik, nenek juga tok wan yang lain..
Macammana perasaan mereka??
For sure heart beat rate bukan lagi 0.8 persec time tuh.
Muka boley la cover cool kan...
Dalam ati tue rasa macam nak sumpah seranah..
Aduhai kalian2 yang asyik bermain mercun tu.. nak main pun pegi la main jauh2..
Pandai pulak cari port kat masjid... 
Kalau sekali dua bunyi tu xpa jugak.. ni sepanjang dok berjemaah tu dok dengar bunyi sakan.
Berapi jugak kat dalam ati neh..

JANGAN SAMPAI IMAM KAT MASJID TU KELUAR DENGAN GAYA CAM GINI



Haa... nanti tak pasal ada yang kena denda duduk semalaman kat kubur ~~ngehehe
Better tak payah la main mercun tu..
Kot ye pun nak main tunggu laa nak dekat2 raya..
Walaupun saya ni bukan la spesies yang suka main mercun.. apatah lagi nak dengar bunyi..
Tapi, faham la perasaan setengah2 orang yang kononnya  xdak feel nak raya kalau tak main mercun.. hehehe ^_^

Different people have different view.
 Accept differences kata mat luthfi.. ^.^

Tapi, sebetternya tak payah main la.. nanti habis putus jari jemari korang.. tak ke naya..
Jangan campakkan diri kamu ke dalam kebinasaan wahai kalian yang disayangi ;)
Cukup berhemah teguran yang diberikan ni. XD




SALAM SAYANG =)




THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

3 osem people menaip:

diyan said...

ira menjalankan kempen jangan main mercun :P heee
sama lah dengan aku weh .sabaq jalah dalam hati maki hamun dah :P

zafirahtajudin :D said...

hehe. dah tiap2 malam sangat dengaq bunyi tu. naik geram aku. ~~

aleen aiden said...

hu3,kompem semayang xkhusyuk kan.haishh.dorang pon klo nak main mercun mainlah jauh cket.huhuh