Wednesday

http://www.emocutez.comMEE DAN ADAM MUKHRIZ :p

ASSALAMUALAIKUM =)

LAPAR. hehe.

Tetiba perut ni teringat kat mee goreng mamak kafe C punya.
Wahai mee, terbang lah ke sini..

Time kat matrix dulu.. 
Boleh cakap tiap ari memang akan order mee goreng mamak.. Tak pun kuewteow. 
Tapi sebenarmya, lagi suka kuewteow. hee =)

Petang ni nak fly pegi KMPK lah. huhu
Bajet macam ada private jet je nak terbang sana sini suka suki. hee =p

Aisey..bila la nak ada private jet ni..
Oohh pilot pilot diluar sana.. 
Masuk la meminang saya. =p
Kalau boleh yang ala ala ADAM MUKHRIZ dalam novel ADAM HAWA tu ye. hehe.
 demand pulak! isy..  =p ~ngee

eh.. da babas tajuk ni.. wiwiwi

ni la mee yang saya slalu makan :p

nampak sedap kan?? makan lagi sedap =p

akhirnya...


haisyy.. sudaah jelas kesedapan mee nie.
tolong, mana2 pilot yang free, contact me..
Bawak saya terbang pegi makan dekat KMPK. 
hehehe. *muka mintak penampo*

=)


Sekian.


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

4 osem people menaip:

Syakir Rahman said...

nice blog nice entry...thnx for follow me...hope we can shared our own xperience as well..

zafirahtajudin :D said...

ur welcome. InsyaAllah.. =D

sergeant keroro said...

sedapnye, nampaknya lah. hehe XD

lapor :P

zafirahtajudin :D said...

haha. memang sedap. lagi sedap kalau orang belanja. =p