Tuesday

http://www.emocutez.comgadis bekerjaya (:

title yang tak bleh blah.
haha.


sebelum tu..
assalamualaikum.
semoga sentiasa berada dalam perlindunganNya (:

baru berpeluang nak menjenguk site ni.
terubat rindu. ngehehe..

berkerjaya kah?haha.
saja gatal2 post. rasa rindu nak post.

sekarang ni dah tak boleh nak on9 mcm slalu.
saya busy. hehe. 
sengaja membusy kan diri sebab nak larikan diri dari kebosanan.
dah la cuti panjang.

SUKACITANYA, nak ucapkan tahniah sebab bergelar gadis or jejaka bekerjaya. (ntah pape )
 and tahniah  yang kedua sebab aku sure hampa suma dah paham erti  penat lelah mencari wang untuk menyara hidup ~~hee
and for sure..pengalaman suka dan duka akan terpahat dlm hidup kita (mode skema batu )

kepada yang tak bekerja tu :
silalah cari kerja. sebab banyak pengalaman hidup yang anda akan dapat ^^
selain tu, $$$$$ pun dapat..
hehe =p



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

2 osem people menaip:

diyan said...

gaji lebih nikmat kalau belnja :P

atta^girl said...

saya tambah sikit ayat cik dyan.. nikmat kalau belanja diri sendiri... :P