Sunday

http://www.emocutez.comrespon to " KENA REJECT LAGI"

Dear yana..

aku post ni semata2 untuk ko. 
so tolong la terharu. haha. =p

jangan risau sangat. sebab kita sama2 kena reject weh! haha
tapi satu je aku nak pesan..
ko jangan la sampai pegi bakar USM tu..
kesian beb kat student2 sana..
especially yang amik medic taun last. tak ke naya diorang tu.
study macam nak biol kepala otak..heee

SATU LAGI SEBAB USM KAN  U APEX..
kalau ko pegi bakar..
abes la Malaysia xda U APEX.. hee =p
Result UPU sedang menanti kita tu.. aku doakan yang terbaik utk kita (:
maybe JODOH kita kat tempat lain. bukan USM tu.. hee XD

dah ni memang post special utk ko..
so....
aku nak ambik kesempatan nak ucapkan thanks sesangat coz menjadi peneman aku dikala suka dan duka sepanjang dua sem kat matrix~ hee
antara aktiviti bermoral yang kita sesama buat :
sama2 pegi curi2 beli roti 'vince' kat bistro time lecture or gap lecture~~
temankan aku withdraw (:
breakfast kat cafe time gap~ (lepas english ari jumaat)
pinjamkan aku duit time terlupa nak bawak..hee
 jadi library aku (pinjam report + tutorial sometimes) =p
still kawan ngn aku wlpon kdg2 perangai aku tak stabil. haha
yg plg penting.. 
slalu jadi cameragurl aku.. (aku bagi tauliah kat ko)
sbb aku pny fon x canggih macam ko.. hehe
apa lagi ye.. banyak sangat aku asa..
tak terucap & tak tertulis kat sini.


THANKS FOR EVERYTHING DIYANAH ISMAIL. (:





THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

2 osem people menaip:

dyana said...

yeayy... da blh comment.. haha..... seronok2 ko wat entry pasal aku. wahaha

zafirahtajudin :D said...

hahaha. naanti rajin, aku wat lagi =p