Saturday

http://www.emocutez.comAl Kisah Cik Diyan =)

ASSALAMUALAIKUM. =)

Dear readers,
dah lama terniat nak post pasal ni sebenarnya.
tapi tengah kumpul bahan =p (yala sgt)

nak ucap thanks sesangat kat

DIYANA AMALINA..

sory diyan. saya curi pic kamoo.hee
cik diyan nih sangat la rajin.

menghabiskan masa dan letrik kat rumahya,
untuk menolong saya mengindahkan lagi tanah ini =p

(say sorry kat mama kalau bil bulan ni melambung tinggi. 
Nanti kalau ada kenduri lagi saya pegi tolong. =p )


dan jugak seseorang yang tak dikenali identitinya =p



AF.. (sengaja diBESARkan dan diBOLD kan) hehe 

thanks for the nice header. =D

MAY ALLAH BLESS BOTH OF YOU. 



credit utk DIYANA AMALINA & AF



THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

6 osem people menaip:

diyan said...

sapa diyan tu ? comel la :P

zafirahtajudin :D said...

lawyer to be . dia memang comel pun :p

moshi_boo said...

iraa npa aku tak leh tulis kat cbox hg???

zafirahtajudin :D said...

nana. dah boleh. tadi dalam pembikinan sat =p hehe

diyan said...

nana:amboi siap komen ,tpi tak berkaitan dengan tajuk entry :P

zafirahtajudin :D said...

haha. nak boh orang gak tu dia.. =p hee. xpa la. nana prihatin jugak =D