Sunday

http://www.emocutez.comINI BUKAN CUBAAN

ASSALAMUALAIKUM..

Dear readers,

soo soorrryy..

Dah lama tak bersua kat sini.. 

Adakalanya tak semua yang kita rancang menjadi..

Ada sebab yang buat saya rasa tak semangat nak on9, nak buat apa saja.

Kadang2 apa yang kita usaha dengan gigih n all out lah org kata,

Hasilnya, tak la begitu memberangsangkan.

Kadang2 yang kita tak terjangka,

Itu yang terjadi..

Benda tu buat kita rasa dunia ni berputar 360 darjah..

 Rasa down sangat..

SANGAT..

Sampai rasa macam orang yang paling tak berguna..

Benda lain yang kita aim..

Benda lain yang datang..

Buat kita rasa macam nak maki hamun n sepak terajang..

mesti korang tengah pikir kan..

apa la yang budak ni tengah mengarut...

TAK..

INI BUKAN MENGARUT..

INI REALITI..

CERITA YANG HANYA DIFAHAMI OLEH ORANG YANG MEMAHAMI..



FULLSTOP




THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

8 osem people menaip:

diyan said...

sayang be strong :)

zafirahtajudin :D said...

thanks diyan.. =)

LITTLE NUUR said...

ALLAH plans better and He knows everything
mungkin kita tak nmpak lg hari ni
Apa2 pun semoga berjaya
dalam apa jua bidang :)

LITTLE NUUR said...

ALLAH plans better and He knows everything
mungkin kita tak nmpak lg hari ni
Apa2 pun semoga berjaya
dalam apa jua bidang :)

zafirahtajudin :D said...

thanks doc fatin. ur right =D

aDieLa said...

kak ira..
kadang2 kita xdapat apa yg kita nak sgt2...
sbb Allah tahu apa yg kita dapat skang lebih baik drpd apa yg kita nak sgt2 tuh~

n remember always Allah never burden us with the things that we cant bear right~(msej yg kak ira penah bg kat dila n dila pgg smpai skang)

dyana said...

yup... dila tu btol.... sabar dah redha... :)

zafirahtajudin :D said...

thanks dila n yana =)