Sunday

http://www.emocutez.comTOTALLY RECOVER.

ASSALAMUALAIKUM

Dear readers,

Im back.

=)

Dengan semangat dan azam yang baru,

Tak nak sedih sedih lagi..

SAYA NAK JADI KUAT..



  Kuat macam The Rock kat dlm WWE ni??

Eh..... BUKAN !!!!!




Tapi seorang yang kuat dan sabar menerima dugaan dan cabaran hidup..






Thanks untuk my family especially mum yang pening kepala tengok anak dia dah tak macam orang aritu =p
dan jugak kawan kawan yang sentiasa bersama saya dikala susah n senang...
(macam bunyi skema batu je ayat nie..) hehe



p/s : zafirah sayang kamoo semua (:




THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

2 osem people menaip:

jade said...

goodgood:)

zafirahtajudin :D said...

hohoho. dan lagi on9 tue.. =p