Saturday

http://www.emocutez.comRandom #1




Setelah sekian lama tak update blog tetiba update entry letak gambar ni.
Beliau sedang menunjuk-nunjuk sijil kahwin beliau. Motif?

Aku, syarah, sya dengan lala.
Kami berempat together-gether  pi ambik kursus ni.  Yang bestnya empat-empat orang tu TAKDA calon.

Bila call mak bagitau nak pi kursus kawen, dah agak apa ayat first yang mak nak tanya.. "Dah ada ka?"
Dan macam biasa, standard jawapan yang selalu aku bagi.. "Tunggu mak cari".
Macam biasa jugak mak akan reply " Cari sendiri la. Taste orang tak sama".
Aku smash balik. " Takpa, orang kata pilihan mak selalu yang terbaik".
" Cari sendiri la senang sikit"
Me was like ..................

Okay. Case closed.

Last but not least,
Cer tengok muka syarah punya semangat lepas dapat sijil. HAHA

Nabila. Syarah. Syairah.


#DoakanKamiBerempat #eh


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

2 osem people menaip:

Umie Artoqiemie said...

best kalo pegi kursus kawen kengkawan sama kepala pergi skali kan?haha

SUPERSISTER said...

hehe yup, absolutely! :)