Wednesday

http://www.emocutez.comSebelum terlena

Tetiba terasa nak post something.
*sigh sepanjang yang boleh*
Okay, cukup.

Tak tahu macam mana boleh terfikir pasal ni tadi. Mungkin sebab aku baru upload cover photo baru untuk satu group di Fb.
Ni gambar yang aku upload,

Okay, kenapa dengan gambar ni?
..................

Aku just terfikir ada tak orang yang doa untuk aku masuk syurga bersama sama dengan mereka  nanti?

Malam berlalu tapi tak mampu ku pejamkan mata dirudung rindu kepada mereka yang wajahnya mengingatkanku akan syurga. Wahai fajar terbitlah segera, agar sempat ku katakan kepada mereka,
''AKU MENCINTAI KALIAN KERANA ALLAH''
-Umar Ibn Al-Khattab r.a-



.......SEKIAN.......


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

4 osem people menaip:

TeTerBanG said...

assalamualaikum...kak zafirah! hehe...dh lma sy x snggah sini. how are u, sis? sy tertarik ngan kata2 kak zafirah "ada tak orang yang berdoa untuk aku masuk syurga bersama-sama mereka nanti?" honestly, sy sniri x pernah terfikir pon pasai ni. tp, apa yg saya terfikir n slalu trfikir, ada orang lain slalu mndoakan utk kita :) so, bila sy berdoa, sy akan brdoa utk suma.

ZAFIRAH TAJUDIN said...

Waalaikumussalam dik. Alhamdulillah sihat, tu la lama tak nampak rinduu la pulak hehe :)InsyaAllah sama2 kita doakan untuk semua umat Islam :D

TeTerBanG said...

fb sy, kak cari rayyan syah. sy guna nama laki. hehe... picture profile sma ngan picture identiti blog sy. :D

ZAFIRAH TAJUDIN said...

okay dah add :)