Wednesday

http://www.emocutez.comKEPUTUSAN CONTEST KENALI DIA~MUHAMMAD.

Firstly nak minta maaf, terlewat sikit nak umumkan result contest ni.
Sorry kalau buat korang tertunggu tunggu. 
Ada yang tanya saya bila nak announce~  Sorry ye, minggu ni macam macam hal nak kena handle.

Ok ok.. Tanpa membuang ruang dan masa..
 I wanna announce the winner for this contest.
Oh ya!! Saya dah decide, pemenang bagi contest ni 2 orang.
Jom kita tengok sapa yang bertuah~


Kak Nida


Tahniah saya ucapkan kepada semua peserta yang menyertai contest ni. 
Semoga Allah memberkati usaha anda dalam mendalami ilmu pengetahuan tentang Nabi Muhammad s.a.w.
Sememangnya semua peserta sangat hebat. 
Saya sendiri berkali-kali memikirkan untuk memilih siapakah yang bertuah . 
Siap mintak tolong kawan suruh pilih lagi tu. hehe
Thanks SHU ^^


Ok, kepada peserta yang bertuah tersebut, sila hantar nama penuh dan alamat ke email sy..


zevo.atta@gmail.com


TERIMA KASIH.


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

4 osem people menaip:

Nida said...

As-salam..

Alhamdulillah syukur, berita kemenangan ini hadiah hari ulang tahun kelahiran Kak Nida ...:)

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima.. fuf323@gmail.com.

Terima kasih sekali lagi buat Zafirah..

Nabila Medan said...

Terima kasih banyak2!
nabila dh sent detail , inform ek kalau dh or belum dpt email nabila :)

nabilamedan@yahoo.com

Rtp Farra Arisha said...

congrats to they both btw. :)

Alex Irfani said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D