Saturday

http://www.emocutez.comCONTEST KENALI DIA~MUHAMMAD

Dah lama tuan punya belog ni menyepi. 
Taktau pasai pa. Hee.
Okieh. Sebab dah lama biaq belog ni bersawang, saya nak anjurkan satu contest untuk memeriahkan balik blog ni.


Gambar dipinjam dari pakcik google.


Contest ni senang saja :))
Sempena dengan hari keputeraan Nabi Muhammad S.A.W yg lepas, saya nak hampa hampa ceritakan dengan RINGKAS, PADAT dan MENARIK tentang Rasul junjungan kita ni. 
Cerita lah apa saja. Tentang sifat baginda yang paling hampa kagumi, ataupun mana mana sejarah hidup baginda yang bagi impak besaq dalam hidup ataupu apa apa saja. 
Diulangi, entry tu perlu RINGKAS SAHAJA. :)

Motif saya buat contest ni yang utama, of course untuk kita saling ingat mengingati sejarah& biography hidup baginda yang terkadang kita sebagai manusia biasa ni lupa. 
So, diharapkan bila kita pakat join contest ni, at least kita dapat revise balik apa yang kita tau pasai Nabi Muhammad saw. 

Okieh. syarat contest ni pun tak susah mana. 
Just buat satu entry yang bertitle "Jom Kenali Dia~MUHAMMAD"
Pastu hampa buat la satu link ke blog ni untuk sahabat2 blogger yang len supaya boleh jejak blog ni and join sekali contest ni. 
Tag lah sesiapa saja, paling kurang dua orang. 
Follow blog ni, untuk kesenangan hampa tau sapakah pemenang bila result tu diumumkan nanti :)) tapi tiada paksaan okieh. ^^
Simple je kan syaratnya?

So, tunggu apa lagi, meh pakat join. 
OH YA!! hadiah!! Hadiahnya perlu dirahsiakan dulu.
Tapi, InsyaAllah hadiah tu sangat bermanfaat untuk hampa hampa semua :))
Pemenang akan dipilih berdasarkan keKREATIFan entry hampa. 
Tuan punya blog tak tetapkan lagi berapa orang pemenang. 
Doakan supaya rezeki  saya murah, so ramai yang boleh dapat hadiah ^^

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Februari 2012. 
Dan InsyaAllah keputusannya akan diumumkan pada minggu berikutnya.



Lepas dah siap entry boleh lah letak link entry hampa tu kat bahagian comment di bawah ni.

Selamat Maju Jaya ^^


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

8 osem people menaip:

Fara said...

join..
http://farzly.blogspot.com/2012/02/contest-kenali-diamuhammad.html
ok

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/02/contest-kenali-diamuhammad.html

gadis pekan said...

Salam...atie join :) hrp belum terlambat...

http://atiezie82.blogspot.com/2012/02/jom-kenali-dia-baginda-rasulullah.html

^_^

Nida said...

As-salam...

Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki....ameeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/jom-kenali-diamuhammad.html

id follower: Nida

tq.

SiLabiLabi said...

hai nak ajak kamu join jadi publisher untuk syarikat yang seperti nuffnang tapi tak perlu tunggu orang clik pun boleh dapat duit. Dibayar dalam USD ke PAYPAL

Orang lain tengok Iklan pun dapat duit

nur_za said...

asalamualaikum
nur join
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/02/jom-kenali-dia-muhammad.html
id follower :nur_za

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.K.atie join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/02/contest-kenali-diamuhammad.html

ID:azatiesayang

TQQQ

Nabila Medan said...

sempat tak?
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/contest-jom-kenali-diamuhammad.html