Saturday

http://www.emocutez.comRamadhan wish + Encik Mimpi's song

Tuan punya belog yang bajet busy ni sampai tak sempat nak wish Ramadhan Kareem untuk semua -.-
Tup Tup dah nak habis ramadhan kan?
Tapi sempat lagi kot aku nak wish sekarang ni sebab still dalam bulan ramadhan HAHAHA
RAMADHAN KAREEM :)



Meh meh kita layan lagu EM ni.


Bro SHAM Kamikaze cakap ' Kejar ibadah, jangan kejar juadah' 

PEACE! :)


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

2 osem people menaip:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

wisata bakti alam said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)