Monday

http://www.emocutez.comSENTAP!

Semalam lepas tengok RM, mata tak boleh nak lelap lagi then meng'online'kan diri. 
Dan dan dan.. terjumpa dengan video yang sangat awesome ni.
Baru lepas gelak ketawa tengok RM (tuu la gelak sangat) pastu lepas jumpa video ni terdiam dan terpaku!
Serius sentap weh tengok video ni...
PELEPAP PELEPAP penampar terkena kat muka. -.-
Bersedia untuk kena penampar? =p
Klik video ni. Hehe.



Kita bangun qiamullail bukan sebab iman kita kuat, kita bangun qiamullail sebab nak kuatkan iman kita.
Kan?
Sepatutnya dah lama fikir macam ni.
Bila dah sentap tu jangan sentap kejap je. (pesan kat diri sendiri)
Susah? Memang susah. Hati manusia kan cepat berbolak balik. 
Mohon padaNya supaya di tetapkan hati ke arah kebaikan. :)
Nak istiqamah tu take time. Kena paksa diri. Bila paksa, yang terpaksa tu akan jadi kebiasaan.
Tak ikhlas? Biar tak ikhlas sekarang, suatu masa nanti ikhlas tu datang sendiri bila dah terbiasa. 
Kepada diri sendiri, jangan cari alasan!!
Jom kita sama-sama doa..
Yaa Muqallibal Quluub Tsabbit Qalbi 'Ala Diinik - Wahai Dzat yang membolak-balikkan hati, teguhkan hati kami di atas agama-Mu.

Perjuangan tu memang pahit, sebab syurga Allah amat manis. :)

Pssstt..ada lagi 3 subjek menunggu untuk dijawab,pastu boleh balik rumah! 
Doakan saya  ;)

Notahati:YaAllah,tetapkan.hati.aku.dalam.menggapai.redhaMu.

MAY ALLAH BLESS ^^


THANKS.HAVE A NICE DAY. =)

2 osem people menaip:

farah hanim said...

sentap2 bace
semoga sentap2 daapt mengubah diri kita :D

zafirahtajudin :D said...

InsyaAllah ;)